Na asiasi tagata fa'atau i Sunled ia Aukuso

Xiamen Sunled Electric Appliances Co., Ltd. Fa'afeiloa'i Tagata Fa'atauva'a Fa'avaomalo ia Aukuso mo Talanoaga Fa'atasi ma Ta'amiloga i Fale

信图片_20240913114837

Ia Aukuso 2024, Xiamen Sunled Electric Appliances Co., Ltd. faʻafeiloaʻi tagata taua mai Aikupito, Peretania, ma UAE. I le taimi o a latou asiasiga, sa auai le au faipisinisi i talanoaga loloto e uiga i le OEM ma le ODM customization felagolagomai ma taamilo i le vaega mold, vaega tui, vaega meafaigaluega, vaega silicone paʻu, vaega faʻapotopotoga ma fale suʻesuʻe. O le Sunled e fa'apitoa i le gaosiga o mea laiti eseese, e aofia ai mea manogi manogi, fa'amama ea, ulo eletise, moli tolauapi, fa'amama ultrasonic ma isi.

 

Asiasiga i le ogatotonu o Aukuso mai tagata fa'atau a Aikupito ma Peretania

 信图片_20240913114923

O tagata Aikupito ma Peretania na asiasi atu i le ogatotonu o Aukuso, ma i le avea ai ma paaga umi a le kamupani, o le autu autu o le latou asiasiga o le talanoaina ma faʻalauteleina atili la latou galulue faʻatasi. O sui o tagata o tausia na latou fa'ailoaina le televave o atina'e ma fa'atekonolosi a le Sunled Electric Appliances i tausaga talu ai ma fa'aalia le fiafia e fa'alautele le galulue fa'atasi i isi vaega e ala i lenei fonotaga.

 

I le taimi o talanoaga aloaia, na saunia ai e le taʻitaʻi o Sunled se faʻamatalaga auiliili i oloa aupito lata mai a le kamupani ma mea faʻatekonolosi faʻafouina, aemaise o le tupulaga fou o mea faigaluega laiti e sili atu le malosi. O manatu fa'atusa ma tulaga fa'atekinisi o nei oloa na maua ai le vi'iga maualuga mai le au fa'atau, ma o itu uma e lua na faia ni talanoaga loloto i le auala e sili atu ona fetaui ma manaoga o maketi i le lumana'i.

 

I le taimi o le maimoaga a le vaega mold, vaega o meafaigaluega, ma le vaega faʻapotopotoga, o seti uma o tagata faʻatau na faʻaalia le fiafia tele i masini faʻaonaponei a Sunled ma laina gaosiga lelei. O le mafutaga faaleaoaoga na faʻaalia ai le malosi o le kamupani i le gaosiga faʻapitoa, ae o meafaigaluega suʻesuʻe a le fale suʻesuʻe na faʻamalosia ai le talitonuina o tagata i le lelei o oloa a Sunled.

 

UAE Client Asiasi ile Aukuso 22

tagata fa'atau

I le aso 22 o Aukuso, na asiasi atu ai se tagata fa'atau mai le UAE i Sunled e su'esu'e atili le galulue fa'apisinisi i le itu i Sasa'e Tutotonu. O le tagata fa'atau UAE na taula'i i le fa'avasegaina o le va'a ma le ulo eletise na maua ai le maualuga o le fa'ailoaina o le saoasaoa o le atina'eina o oloa a le kamupani ma le lelei o le gaosiga.

tagata fa'atau

I le taimi o talanoaga, na faʻaalia ai e le tagata faʻatau UAE se manaʻoga e faʻafeiloaʻi atu mea faigaluega sili atu le atamai ma le malosi i le maketi i Sasaʻe Tutotonu, aemaise lava mo le fale ma pisinisi faʻaoga. Na ausia e itu e lua ni maliliega i le lumanaʻi felagolagomai ma fuafuaga faʻalautele maketi.

 

Va'ai i luma: Fa'amalosia Feso'ota'iga Fa'ava-o-malo ma Fa'alauteleina Maketi i le Lalolagi

 

O asiasiga mai nei tagata fa'atauva'a fa'ava-o-malo ia Aukuso na fa'aalia ai le fa'atauva'a a Sunled i le maketi fa'apitoa a le lalolagi ma fa'amalosia atili ai ana va ma paaga fa'avaomalo. O tagata fa'atau mai Aikupito, Peretania, ma le UAE na latou fa'aalia uma le vi'iga mo Sunled's customization capability for diffusers aromas, air purifiers, kettles electric, ma camping lamp, ma fa'aalia le fiafia tele i le galulue fa'atasi i le lumana'i.

 

Xiamen Sunled Electric Appliances Co., Ltd. o le a faʻaauau pea ona tausisia lana mataupu faavae o le "faʻafouina tekonolosi ma le lelei muamua," o loʻo taumafai e tuʻuina atu mea faigaluega laiti maualuga i tagata o le lalolagi. O loʻo tumau pea le tuuto o le kamupani i le faʻalauteleina o lona tulaga faʻavaomalo ma faʻalauteleina ana pisinisi OEM ma ODM, galulue faʻatasi ma paʻaga o le lalolagi e fausia se lumanaʻi lumanaʻi.


Taimi meli: Sep-12-2024